De Dak Coaters

De Dakcoaters

Wij hebben passie voor verduurzamen EN voor klanten. Wij geloven dat elke samenwerking alleen succesvol kan zijn als dit voor beide partijen een Win-Win situatie is.

Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit, nemen nooit genoegen met half werk en hebben service hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk en transparant. Communiceren met U en met respect voor uw tijd, budget en kennisniveau.

Klantbeleving

Wij vinden het belangrijk dat klanten blij en tevreden zijn. We vinden het nog leuker als klanten over ons praten op de verjaardagsfeestjes. Gewoon omdat ze het gevoel hebben dat ze goed geholpen zijn en niet een (offerte)nummer zijn.

Wij zijn dus klantgericht maar we zijn niet voor klantgezwicht. We willen oprecht SAMEN met de klant optrekken zodat zijn of haar dak weer toekomstbestendig is. Je zult begrijpen dat wij verantwoordelijk zijn voor ons deel en jij als klant voor jouw deel.

We stellen onszelf elke keer de vraag hoe kunnen wij de klant (nog) blijer maken.

Wie wij zijn

Wij geloven in een hoopvolle toekomst voor vele generaties en dagen onszelf en andere uit om te kiezen voor wat juist is in plaats van wat makkelijk is.

Wij zijn een mensgericht bedrijf dat vanuit passie en drive onszelf inzetten om blije en zeer tevreden klanten te maken. Wij doen dit door sterke focus te leggen op de klantreis gecombineerd met duurzame producten.

Wij leveren een uitzonderlijke coating die de levensduur van het dak significant zal verlengen zonder onnodig materiaal te vervangen, brandrisico’s te ondervinden en bovenal de toegankelijk te maken voor alle bedrijven (en huishoudens).

Een paar blijmakers van ons team

Tim

Enthousiast, gedreven en oog voor de klant.

Peter

Passie, ontspanning en kwaliteit.

En nog velen meer

Zorg voor de mensen om je heen

Wij geloven in een duurzame wereld waarbij wij niet alleen leven voor onszelf maar dat we aan elkaar gegeven zijn. Wij investeren bewust 10% van onze nettowinst in projecten die betrekking hebben op een duurzame leefwereld.